Waarom is hennepzaad gezond

Waardoor is Hennepzaad gezond?

Dat hennepzaad gezond is, dat heeft u waarschijnlijk allang gehoord maar waardoor het zo gezond is en welke voordelen er allemaal aan zitten is nog niet zoveel over bekent. Onderstaand gaan wij u vertellen waarom hennepzaad een fantastische toevoeging zal zijn aan uw voedselpatroon.

Hennepzaad bestaat al eeuwen! Het is een ideale toevoeging aan voedsel denk aan: smoothies, shakes, notenmix en ga zo maar door. Ook is het heerlijk om hennepzaad door salades of een soep te mengen. Anno 2015 kun je hennepzaad ook gebruiken om glutenvrij brood te bakken wat een lekkere noot achtige smaak geeft. Wanneer je hennepzaad in poedervorm inneemt heeft het een positieve invloed op het gehele spijsvertering proces als ook de bloedsuikerspiegel. Dit is natuurlijk een groot voordeel bij mensen met diabetes.

Het gebruik van hennepolie:

Van bijna alles kan je tegenwoordig de olie vorm gebruiken. Hennep olie heeft echter ook veel voordelen. Het bevat namelijk goede vetten zoals Omega 3 en Omega 6. Hiernaast bevat het ook antioxidanten waaronder vitamine E.

Hennepolie is makkelijk online te bestellen via… tevens is het ook mogelijk om er zelf olie van te maken met een slowjuicer. Kortom hennepzaad is een waar godsgeschenk, er kleven zoveel voordelen aan dat het echt aan toevoeging is om uw gezondheid zo hoog mogelijk te houden.

1 reactie

  1. yvonne manifarges

    hennep zaad is dat goed voor mijn lever te reinigen en mijn gal

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *